Ayşenur Arslan Kimdir? Biyografisi, Yaşı Kaçtır? - RiweBLog.Com
Ünlü İnsanlar

Ayşenur Arslan Kimdir? Biyografisi, Yaşı Kaçtır?

Ayşenur Arslan Kimdir? Biyografi, bölümünde Ayşenur Arslan Kimdir? Biyografi sayfası ile karşınızdayız. Ayşenur Arslan Kimdir? Biyografi detayları ile daha da iyi tanıyalım.

Ayşenur Arslan, gazeteciliğe 1974’te TRT’de muhabir olarak başladı. 8 sene sonra Güneş Gazetesi ile Haber Müdürü olarak yazılı basına geçti. İtalyan Dili ve Edebiyatı mezunudur.

İki buçuk sene sonra istifa etti. Üç ay sonra, “Hayatımın en keyifli dönemi” dediği Nokta Dergisi senelerı başladı. 3 sene sonra, 49 gün süren Söz Gazetesi macerasıni yaşadı.

Ayşenur Arslan Kimdir? Biyografisi, Yaşı Kaçtır?

Ayşenur Arslan, sonrasında dostlarıyla birlikte reklam ajansı kurdu. Ümraniye Belediyesi için Türkiye’nin ilk yerel dergisini hazırladı. Cinsel Bilgiler Ansiklopedisi’ne, İtalyanca çeviri yaptı. Cumhuriyet Gazetesi’nde bir sene çalıştı. Ardından Star TV’ye girdi. Önce bir kadın programı yaptı, sonra Yakın Takip adlı haber programının sorumluluğunu aldı.

Aysenur Arslan

Birkaç ay sonra Ercan Arıklı onu emekleme zamanındaki ATV’ye çağırdı. O sırada, 74’te TRT’ye birlikte başladıkları Ali Kırca da Star’a Amerika’dan çalışıyordu. İki arkadaşın yolları ATV’de yeniden kesişti. 8 sene sonra ekip Star TV’ye taşındı. Ama Kırca’nın Star günleri kısa sürdü. Bir sene dolmadan, önce NTV’ye gitti, sonrasında yeniden ATV’ye döndü. Ayşenur Arslan Star’da kaldı. Ardından Ayşenur Arslan’ın yolu Mehmet Ali Birand ile kesişti ve Kanal D’ye geçti.

İçeriğimiz Hakkındaki Düşüncelerinizi Yorum veya İletişim Kanalları Üzerinden bizlere bildirebilirsiniz.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button