Bekir Ağırdır Kimdir? Bekir Ağırdır Hayatı, Kaç Yaşında, Nereli? - RiweBLog.Com
Ünlü İnsanlar

Bekir Ağırdır Kimdir? Bekir Ağırdır Hayatı, Kaç Yaşında, Nereli?

Gündem ile ilgili programlarda yer alan Bekir Ağırdır kimdir, Bekir Ağırdır nereli, Bekir Ağırdır’ın hayatı, biyografisi, Bekir Ağırdır kaç yaşında? İşte Bekir Ağırdır hakkında detaylar.

Bekir Ağırdır 1956 senesinde Denizli’nin Çal ilçesinde dünyaya gelmiştir. Türk araştırmacı ve yazar. 2005 senesinde göreve başladığı KONDA Araştırma ve Danışmanlık bünyesinde genel müdürlük görevini yürütmektedir.

Bekir Ağırdır’ın Hayatı

1979 senesinde ODTÜ İktisadi ve İdarî Bilimler Fakültesi’nin işletme bölümünden mezun oldu. Çeşitli şirketlerde yöneticilik yapan Bekir Ağırdır, 2003 ile 2005 seneları arasında Tarih Vakfı’nın genel müdürlüğünü yaptı. 2005 senesinde göreve başladığı KONDA Araştırma ve Danışmanlık bünyesinde genel müdürlük görevini yürütmektedir.

Bekir Agirdir

Demokratik Cumhuriyet Programı’nın kurucu üyelerinden biri olan Ağırdır, TESEV başkan yardımcılığı ile TESEV ve TÜSES vakıflarının yönetim kurullarında da görev yapmaktadır. Bekir Ağırdır, Oksijen ve T24 internet gazetelerinde yazmakta ve Türkiye’deki siyasî iklim ve toplumsal değişimler üzerine gerçekleşen yayınlarda yorumcu olarak yer almaktadır.

Bekir Ağırdır hakkında hazırladığımız bu içeriği beğendiyseniz https://riweblog.com sayfamızda diğer merak ettiğiniz kişilerin yazılarını da okuyabilirsiniz.

İçeriğimiz Hakkındaki Düşüncelerinizi Yorum veya İletişim Kanalları Üzerinden bizlere bildirebilirsiniz.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button