Ece Mumay Kimdir, Kaç yaşında, Nerelidir? - RiweBLog.Com
Şarkıcılar

Ece Mumay Kimdir, Kaç yaşında, Nerelidir?

Ece Mumay Kimdir, Kaç yaşında, Nerelidir?

Ece Mumay Kimdir, Kaç yaşında, Nerelidir? 12 Ağustos 1998 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Kökeni Siirt’e dayanmaktadır. Hemen hemen 8 yaşlarında müzikle ilgilenmeye başlamış ve bu yaşlarda gitar çalmayı öğrenmiştir. Almanca ve İngilizce bilmektedir.

Yüksek öğretim eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarında tamamlayan Ece Mumay, 3’üncü sınıfa kadar Kemençe Bölümü’nde eğitimi almıştır. Son sınıfta ise Gitar Bölümü’ne geçiş oluşturmaya karar vermiştir.

Ece Mumay Kimdir, Kaç yaşında, Nerelidir?

İrem Derici’nin ‘Kalbimin Tek Sahibine’ şarkısına klip çeken şarkıcı, bu video klibi ile de önemli bir çıkış yakalamayı başarmıştır.

TRT 1 ekranlarında yayına giren sabah programında canlı şarkılar söyleyerek, hayran kitlesini artıran Ece Mumay, kısa zaman zarfında YouTubeTürkiye’de en çok dinlenen 3 isimden biri olmayı başarmıştır.

Vazgeç Gönül, Eylül, bir ihtimal bigün ve Gitmem isimlerinde 4 single parçası ile ‘Odamdan’ albümünü 2017 senesinde çıkaran güzel şarkıcı, 2019 senesinde ‘Hırka’, 2020 senesinde da ‘Senden sonrasında’ ve ‘Ansızın’ şarkılarını dinleyicilerine sunmuştur.

Ece Mumay Bazı Ünlü Şarkıları:

*Galaksi

*Vanilya

*Ax Pişti Te Yar

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button