Murat Ceylan kimdir, Murat Ceylan kaç yaşında? - RiweBLog.Com
Ünlü İnsanlar

Murat Ceylan kimdir, Murat Ceylan kaç yaşında?

Murat Ceylan kimdir, Biyografisi.Net bölümünde Murat Ceylan Biyografisi.Net sayfası ile karşınızdayız. Murat Ceylan kaç yaşında?, Murat Ceylan memleketi neresi, Murat Ceylan facebook, Murat Ceylan nereli, Murat Ceylan instagram, Murat Ceylan ile ilgili kısaca her şey bu sayfada.. Murat Ceylan kimdir? başlığımızın detayları..

Murat Ceylan Kimdir – Murat Ceylan Biyografi

Survivor 2019’da Acun Ilıcalı ile birlikte sunucu olacak isim Murat Ceylan oldu. Böylelikle Murat Ceylan Alp Kırşan yerine gelmiş oldu.

Murat Ceylan, 1991 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Liseden mezun olduktan sonra Londra’ya gitti ve orada, Central Saint Martins de Endüstriyel tasarım okudu. 2 yaşında piyano çalmaya başlayan ve müzik ile ilgilenen Murat Ceylan Wish, İstanbul Devlet Konservatuvarları Profesörü Ergican Saydam’dan müzik dersleri aldı. İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun olmuştur. Şuan ise Yuksek Lisans eğitim hayatına sürdürmektedir.

Müzikten başka bir çok spor dalı ile ilgilenen Murat, İstanbul Atlı Spor Klubü’nde lisanslı binicilik yapmaktadır. Fitness a olan ilgisi dışında, Surf ve paten yapmayı seven ve bunun yanı sıra serüvenci bir kişiliğe sahiptir.

murat ceylan kimdir 336 280

Survivor Murat Ceylan, 2013 senesinde Panama’da yapılan, Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu 3. sezon Survivor Ünlüler Gönüllüler müsabakasında Gönüllüler takımında yarışmıştır.

2014 tarihinde TV8’de başlayan “Para Bende” adlı her hafta başka bir ülkede, başka bir şehirde geçen bir yarışmada Almeda Abazi ile yarıştı.

2016 senesinde Ozan Doğulu ve Çağrı Sertel aranjörlüğünde, söz ve müziği kendisine ait olan “Yeni Nesil” adlı bir müzik albümü çıkarttı. Çıkış parçasının klibini başarılı fotoğrafçı, Nihat Odabaşı ile çekmiştir. İnglizce parçaları ile de genç sanatçı dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

Şuanda TMC FİLM ve Fox TV işbirliğinde hazırlanan Familya dizisinde oynamıştır.

Biyografisi.Net

İçeriğimiz Hakkındaki Düşüncelerinizi Yorum veya İletişim Kanalları Üzerinden bizlere bildirebilirsiniz.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button