Börü Behçet Orbay FIRAT DOĞRULOĞLU Kimdir, Nerelidir? - RiweBLog.Com
Oyuncular

Börü Behçet Orbay FIRAT DOĞRULOĞLU Kimdir, Nerelidir?

Börü Behçet Orbay (FIRAT DOĞRULOĞLU) Kimdir, Nerelidir?

Börü Behçet Orbay (FIRAT DOĞRULOĞLU) Kimdir, Nerelidir? BÖRÜ’nün komutanı, 2014 yılında Türkiye’nin karşı karşıya olduğu sorunlar tehlikeler çoğaldılça endişeleri artan, babacan bir gönül adamı. Emrindekileri kardeşi gibi gören, onların can sorumluluklarını, kararlarıyla ömür boyu taşımaktan kendini yiyip bitiren, vakur bir komutan. Onu yetiştiren, Özel Harekat’ın ilk neslinden İrfan Aladağ’ın Balyoz sualşturması bünyesinde Hasdal’da haksız yere tutuklu yargılanması en büyük dertlerinden. Buna karşın görevini eksiksiz yerine getiren, devletinin bir söylediğini iki etmeyen bir öncü.

Börü Behçet Orbay (FIRAT DOĞRULOĞLU) Kimdir

FIRAT DOĞRULOĞLU KİMDİR?

Fırat Doğruloğlu 1974 doğumludur. Babası SSK Emeklisi annesi ise ev bayanıdır. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ni tamamlayan Fırat Doğruloğlu özellikle Haneler isimli dizide Yaban karakterinde ki oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

Bir çok projede rol almış bunlardan bazıları ise Bizim Aile, Yarım Elma dizisinde kuzey, Alacakaranlık, Tam barıncak, Küpeler, Kızma Birader, İlk Göz Ağrısı, Bebeğim, Nazlı Yarim, Canım ailem, Hastasıyız, Vay arkadaş, Haneler Fırat karakteri, Bir Ferhat ile Şirin Hikayesi, Dağ, 2013 Galip Derviş, Börü ve Filinta dizisidir. 2018 yılında ise Börü isimli beyaz perde filminin oyuncu ekibine dahil olmuştur.

Hatay’da doğan Fırat Doğruloğlu aslen Hatay İskenderun’ludur.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button