Celil NALÇAKAN Kimdir, Nerelidir, Kaç Yaşındadır? Eşi Sema Nalçakan - RiweBLog.Com
Oyuncular

Celil NALÇAKAN Kimdir, Nerelidir, Kaç Yaşındadır? Eşi Sema Nalçakan

Celil NALÇAKAN Kimdir, Nerelidir, Kaç Yaşındadır?

Celil Nalçakan, 10 Haziran 1978’te Sivas’ta doğmuştur. Annesi öğretmen Sema Nalçakan ve babası ise elektrik tesisatçısı olup kim olduğu heniz bilinmemektedir. Celil Nalçakan, Türkiye’de oyunculuğu ile tanınmaktadır.

Celil NALÇAKAN Çocukluğu ve Eğitim Hayatı

Kendisinden 17 yaş küçük bir kız kardeşi vardır. Kız kardeşinin adı Esra Nalçakan’dır. Celil Nalçakan, ilköğrenimini, orta öğrenimini, lise öğrenimini Sivas’ta okumuş olup ünlü oyuncunun tüm çocukluk ve gençlik seneleri Sivas’ta geçmiştir. Liseden sonra üniversite sınavlarına girmiş ve sonuç olarak Cumhuriyet Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği bölümünü yerleşmiştir. Fakat bu bölümü bitirmemiştir. Daha sonra Sivas Devlet Tiyatro’sunda tiyatro eğitimi görmeye başlamıştır. Celil Nalçakan, daha sonra Balıkesir’e gelip yerleşmiş ve buradaki Balıkesir Üniversitesi’nde Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünü okuyup tamamlamış ve bir yandan da oyunculuk eğitimlerine devam ettirmiştir. “Türvak” adı verilen bir yarışmayı başarıyla sonuçlandırmış ve bu yarışmadan sonra İstanbul’a taşınıp yerleştirmiştir. Burada hız kesmeden oyunculuk eğitimlerini devam ettirmiştir.

Celil NALÇAKAN Kariyer Hayatı

Celil Nalçakan, TV dünyasına ilk girişini 2006 senesinde ATV’de yayımlanan ve başrollerinde Cansu Dere ve Mehmet Akif Alakurt gibi ünlü oyuncuların bulunduğu “Sıla” adlı dizide “Dilaver” rolünde atmıştır. Bu diziden sonra TV ve sinema hayatında birçok çeşitli teklif almıştır. 2015 yılında yayımlanan “Poyraz Karayel” adlı dizide geniş bir hayran kitlesine sahip olmuştur. Yakın bir zamanda “Kırmızı Oda” adlı dizide “Garip” rolüyle daha çok hayran kitlesini kendisine çevirmiştir.. Celil Nalçakan, sinema sektörüne olan ilk girişimini ise 2012 yılında yayımlanan “Çanakkale 1915” adlı sinema filmiyle atmıştır. Oyuncunun diğer sinema ve TV yapıtları aşağıda belirtilmiştir.

celil nalçakan

Celil NALÇAKAN Oynadığı Film ve Projeler

Çanakkale 1915 2012 Şefik Aker
Ağlak Arif 2018
Ortak 2019
Poyraz Karayel: Küresel Sermaye 2017 Zülfikar Ülgen
Karakomik Filmler 2: Emanet 2020
Celil NALÇAKAN Rol Aldığı Tv Dizileri
Sıla 2006 Dilaver
Kış Masalı 2009
Hanımım Çiftliği 2010
Bitmeyen Şarkı 2010 Necip
Keşanlı Ali Destanı 2011 Hüseyin
İntikam 2013 Adem Karakuş
Galip Derviş 2013 Selim
Vicdan 2013 Faruk
Poyraz Karayel 2015-2017 Zülfikar
Hayati ve Diğerleri 2017 Hayati Başkomiser
Bir Aile Hikayesi 2019 Cem Güneş
Kırmızı Oda 2020 Garip
Celil NALÇAKAN Özel Hayatı

Celil Nalçakan, evli değildir fakat sevgilisi Ceren Kahyaoğlu ile olan ilişkisi ise kısa süre önce bitmiştir. Şu an yeni sevgilisi Merve Zeynep Sezgi ile bir ilişki yaşamaktadır.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button