Mehmet Dinçerler Kimdir? Biyografisi - RiweBLog.Com
Ünlü İş İnsanları

Mehmet Dinçerler Kimdir? Biyografisi

Mehmet Dinçerler Kimdir? Biyografisi

Mehmet Dinçerler 1988 tarih doğumlu olmaktadır, ünlü kahve markasının CEO’su olarak bilinmektedir. Hacı Sayid’in Türkiye’deki 2. adı olan Mehmet Dinçerler, Hacı Sayid Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Dinçerler’in oğlu olmaktadır. Türkiye’nin sevilen ve bilinen Baklava markası Hacı Sayid’in kurucusu Burhan Dinçerler, 2012 senesinde Gloria Jean’s Coffees’in isim haklarını satın alarak markayı oğlu olan Mehmet Dinçerler’e devir etmiştir. Seneler önce Türkiye’de bocalayan kahve zincirini satın alıp yeniden ayağa kaldıran Mehmet Dinçerler, markayı kısa bir sürede 65 şube ile ayakta tutmayı başarmıştır.

Mehmet Dinçerler, Gloria Jean’s Master bayiliğini Türkiye’de satın alan DNC Gıda Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı olmaktadır. Gündeme sosyal medyada ilk Caner Asena Atalay ile birlikte gelen Mehmet Dinçerler, daha sonrasında ünlü oyuncu Hande Erçel ile birlikte gündeme gelmiştir. Şimdi ise ünlü şarkıcı Hadise ile çıktığı ve evlendikleri hakkında söylentiler gündemde yer almaktadır.

Mehmet Dinçerler ile Hadise Evli Mi?

Mehmet Dinçerler ile Hadise arasındaki ilk aşk söylentileri Temmuz ayı başlarında ortaya çıkmıştır. Çiftin ilişkisi başlangıçta bir söylenti olarak yayılmıştır, ancak sadece birkaç gün sonra ortaya ciddi olarak çıktı. Meksika’nın Tulum kentinde de tatil yapan çift Hadise ve Mehmet Dinçerler, 24 Ağustos ayında İstinyepark’ta el ele gözükmüşlerdir.

Mehmet Dinçerler Kimdir Hadise İle evli mi

Hadise’nin Instagram paylaşımı “Mehmet Dinçerler ve Hadise Evleniyor mu?” sorusuna neden oldu. Hadise açıkça “Evleniyoruz” ifadeleri kullanmadı. Lakin romantik müzik eşliğinde dans ettikleri videoda Hadise’nin parmağındaki yüzük evlilik teklifi aldığını belirtmekteydi ve ayrıca “Bizim bölümümüz başlıyor…” sözü, çiftin evleniyor oldukları anlamına gelmekteydi.

Mehmet Dinçerler Kaç Yaşındadır?

1988 senesinde dünyaya gelen Mehmet Dinçerler 34 yaşında olmaktadır.

Mehmet Dinçerler Nerelidir?

Mehmet Dinçerler aslen Gaziantepli olmaktadır.

Mehmet Dinçerler Burcu Nedir?

İş dünyasının en başarılı isimleri arasında gösterilen Mehmet Dinçerler Ocak ayında dünyaya gelmiştir. Mehmet Dinçerler burcu Oğlak olmaktadır.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button