Neslişah Alkoçlar Kimdir, Nerelidir, Kaç Yaşındadır? - RiweBLog.Com
Ünlü İş İnsanları

Neslişah Alkoçlar Kimdir, Nerelidir, Kaç Yaşındadır?

Neslişah Alkoçlar Kimdir, Nerelidir, Kaç Yaşındadır?

Neslişah Alkoçlar Kimdir, Nerelidir, Kaç Yaşındadır? Neslişah Alkoçlar ilkokula Bursa’da başlamıştır. Lakin hemen sonra ailesiyle İstanbul’a giden Neslişah Alkoçlar eğitimini de buradaki özel kolejlerden birinde tamamlamıştır. Ortaokul ile lise eğitimine bakıldığında ise İngiltere’nin Somerset de bulunan Millfield Koleji’nden mezun olduğu anlaşılan Neslişah Alkoçlar, üniversite eğitimini Londra’daki devlet üniversitelerinden Westminster Üniversitesi’nde tamamlamış, mezun olduğu bölüm ise İşletme olmuştur. Üniversite zamanında reklam satışı ile pazarlama şirketlerinden birinde staj icra eden Neslişah Alkoçlar üniversiteden mezun olduktan sonrasında staj yaptığı yerde iki yıl çalışmış ondan sonra ise Alkoçlar grubunun yönetim kurulundaki üyelerden biri olmuştur. Burada ise etken bir biçimde çalışmıştır.

Biriktirmiş olduğu parayla besin şirketini kuran Neslişah Alkoçlar önce organik kuruyemişlerle piyasada yerini almıştır. Sonradan işlerini büyüten Neslişah Alkoçlar makarnadan zeytinyağından, yumurtaya baklagillere dek daha çoğu ürünü şirketine dâhil etmiş ve 100 çeşit ürün içinde yer vermiştir. Başarısını söylerken kurduğu şirketi babasının parasıyla kurmadığını söyleyen Neslişah Alkoçlar, bu söylemesi ile birlikte kendisine önyargı ile ulaşan bireylerin bu husustaki düşüncelerine de bitirmiştir. Neslişah Alkoçlar’ın başarısı yalnızca söylenenlerle sınırlı değildir doğal olarak ki… Babasının kayakçı olduğu malum Neslişah Alkoçlar, kayağa 2 yaşında başlamış ve ufak yaşlarda başladığı bu ilgisini daha da ileriye taşıyarak Türkiye şampiyonluğunu almıştır. Böylelikle ulusal kayakçımız olan Neslişah Alkoçlar aynı zamanlarda snowboard alanında da Türkiye şampiyonluğunu almıştır.

Neslişah Alkoçlar Kimdir, Nerelidir, Kaç Yaşındadır?

Bakıldığında ülkemizi aynı zamanlarda iki alanda temsil ettiği görülen Neslişah Alkoçlar’ın kadın olarak ilk kış sporcusu olduğu da görülecektir. Gözler dünya çapında çocuk kupalarına çevrildiğinde ise bu ligde beşinciliği olan Neslişah Alkoçlar tek kelime ile başarıdan başarıya koşan önemli adlardan biri olmuştur. Kayak ile snowboard dışında başta voleybol olmak üzere su sporları, bröveli ve wakeboard dallarına karşı da alakalı olan Neslişah Alkoçlar, sağlıklı beslenmeye özen gösteren, tertipli yürüyüşü, pilatesi ve yogayı da bununla birlikte yürüten kişiliğiyle göze çarpmaktadır. Dedesinin eski topçulardan olması, babasının ise Futbol Federasyonu’nun yönetim kurulunun eski bireylerinden olması, Neslişah Alkoçlar’ın çocukluğunu, spor ve futbolla geçirmesini sağlamış olmuştur. 2011 senesinin Nisan ayının ikisinde spor haberleri sunan Neslişah Alkoçlar’ın kariyeri kadar özel yaşamı da araştırılan mevzular içinde yer verilmiştir.

İlk eşiyle olan evliliği 2010 yılında Condrad Oteli varisi olan Batu Aksoy’la gerçekleşen Neslişah Alkoçlar bu evliliği 21 yaşında yapmıştır. Lakin üzerinden 1 yıl bile geçmeden ayrılık haberleri alınan çift, mahkemeden tahmin edilenin aksine mutlu bir halde ayrılmıştır. 2014 senesinde evliliğe bir kez daha süregelen ve son senelerın parlayan oyuncularından Engin Altan’la dünya evine giren Neslişah Alkoçlar bu kere mutluluğu yakalamış, 2016 yılındaysa bu mutluluğunu emir Aras’la yani adam çocuğuyla taçlandırmıştır.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button