Reis Sedat Peker Kimdir, Nerelidir? - RiweBLog.Com
Ünlü İş İnsanları

Reis Sedat Peker Kimdir, Nerelidir?

Reis Sedat Peker Kimdir, Nerelidir?

Reis Sedat Peker 1 Aralık 1970 yılında doğmuştur. Aslen Kafkasya’dan göç eden Rizeli bir ailenin erkek çocuğudur. Ancak Sedat Peker’in doğum yeri Sakarya Adapazarı olarak da tahmin edilmektedir. Meryem Peker ve Ahmet Peker’in ikinci erkek evladıdır. Peker’in Atilla adında bir abisi, Vedat adında da bir oğlan kardeşi bulunmaktadır. Sakarya’da doğmuş Sedat Peker’in ailesi Almanya’ya göç etmesi ile orada büyümüştür. Daha sonrasında gençlik yıllarını İstanbul’da devam etmiştir.

Gençlik yılları fazlaca aksiyonlu geçen Sedat Peker doksanlı yılların sonuna doğru mafya lideri olarak anılmıştır. şundan dolayı de yargılanmış ve beraat etmiştir. Ancak Sedat Peker sonraki yıllarda azmettirme, zorla tahsilat şeklinde suçlamalarından dolayı da uzun süre aranan bir isim haline gelmiştir.

Sedat Peker aile hayatı ile de dikkatleri üstüne çekmektedir. Sedat Peker ilk evliliğini Beyza Peker ile yapmış. Ancak 2001 yılında resmen ayrılmıştır. Beyza Peker ile olan evliliğinden Celal Han ve Serdar Han adında iki oğlu olmuştur. Sedat Peker’in zorlu davalarında onu avukatı Özge Yılmaz savunmasını yapmaktaydıı. İşte bu genç avukat ilerde Sedat Peker’in eşi olacak insan olmaktadır. Özge Peker bir avukat olarak Sedat Peker’i sayısız davasında savunmuştur.

Sedat Peker

30 Mayıs 2008 senesinde Sedat Peker ve Özge Yılmaz hayatlarını resmi olarak birleştirmiştir. Bu evlilikten de iki kızı birde oğlu olmuştur. Sedat Peker’in Özge Peker’den Filiz Lina, Boğaçhan Talha ve Mila isminde çocukları olmaktadır. Sedat Peker beş evlat sahibi bir baba olmaktadır.

Mesleki olarak Sedat Peker yer altı dünyasının güçlü isimlerinden olduğu görülmektedir. Sadece iş dünyasında da fazlaca başarılara el attığından iş dünyası ödülleri bulunmaktadır. Sedat Peker ayrıca hayırsever bir iş adamı olarak gözükmektedir. Yaptığı yardımlar neticesinde en hayır sever iş insanı ve yaşam boyu onur ödülü almıştır. Sadece suç dosyasına bakıldığında 2018 senesinden itibaren birçok defa yargı önüne çıkmış ve tutuklanma kararı da almıştır. Yargıya intikal eden suç dosyalarından dolayı yurtdışında yaşamaktadır. Günümüz de kırmızı bülten ile aranmaktadır.

Sedat Peker İş Hayatı

Sedat Peker hakkında ağırlaştırılmış müebbet kararı ön gözükmektedir. Sedat Peker Ergenekon davaları ile kendisinden sıkça söz ettirmiştir. Sedat Peker ile ilgili en ilginç iddialardan biri de isim değişikliği olan mevzu olmaktadır. Sedat Peker ön ad olarak Reis ismini aldığı belirtilmektedir. Sedat Peker için birçok şarkı yapıldığı bilinmektedir. Ayrıca adı geçen bir çok kitap bulunmaktadır. Sedat Peker son senelerde toplumsal medya üzerinde sıkça gündem olmaktadır. Attığı Youtube videoları ile dikkatleri üstüne çekmektedir. Sadece bu videolar ile Sedat Peker hakkında yakalanma kararı bulunmaktadır.

Sedat Peker organize suç davaları ile gündeme gelmiştir. Suç dosyası fazlaca birçok kabarık olan Sedat Peker adam yaralama, kurşunlama, yağma suçlarından da yargılanmıştır. Bununla birlikte mafya sorumlusu olarakda yargılanmıştır. Normal olarak ki karıştığı suç unsurları birçok cezaları da bununla beraber getirmiştir.

Sedat Peker ayrıca tehdit etme suçundan da akademisyenler tarafınca suç duyurusu bulunmaktadır. Sedat Peker’in mal varlığı çok şaşırtıcı ve garip olmaktadır. Peker özel hayatında da ilginç hobilere sahip olmaktadır. Özellikle İslam, Kafkas ve Türk zamanı Sedat Peker’in ilgi alanlarına girmektedir. Bununla beraber spor ile iç içe olan Sedat Peker dövüş sanatlarına tutkun olmaktadır. Sedat Peker 2016 yılında da en iyi iş adamı ödülünü alarak iş dünyasında başarısını ve üstünlüğünü perçinlemiştir.

Tabiki iş hayatındaki kariyeri ve suç unsurları başarılara gölge düşürmüştür. Sedat Peker’in kendine ait bir internet sayfası bulunmaktadır. Bununla beraber Sedat Peker şuan tahmini olarak Birleşik Arap Emirlikleri’nde yaşamını sürdürmektedir. Sedat Peker’in şuan için süren birçok davası da bulunmaktadır.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button